Premtimet

Shpend Ahmeti
  • Shpend Ahmeti (PSD )
  • Komuna - Prishtinë
  • Mandati - I dytë
  • Përditësuar - 31/12/2018
81
Të gjitha
Premtimet
10

Të përfunduara
2
Gjysmë
të përmbushura
30

Të Filluara
39

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë evidentuar nga Instituti GAP bazuar në paraqitjet që kanë pasur kandidatet nëpër debate televizive, nga aktivitetet e tyre në terren gjatë fushatës zgjedhore si dhe bazuar në programet përkatese elektorale. Instituti GAP do të bëjë vlerësim të përmbushjes se këtyre premtimeve në baza periodike.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë, apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"