Share

Premtimet

Imri Ahmeti
  • Imri Ahmeti (LDK)
  • Komuna - Lipjan
  • Mandati - I parë
  • Përditësuar - 19/09/2017
18
Të gjitha
Premtimet
10

Të përfunduara
2
Gjysmë
të përmbushura
5

Të Filluara
1

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë nxjerrur nga paraqitjet mediatike të kandidatëve për kryetar komunash gjatë fushatës zgjedhore.Monitorimi i realizueshmërisë së premtimeve ka filluar një vit pas marrjes së mandatit të kryetarit dhe do të vazhdoj deri në përfundim të mandatit.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë,apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"