Share

Premtimet

Burim Berisha
  • Burim Berisha (LDK)
  • Komuna - Fushë Kosovë
  • Mandati - I katërt
  • Përditësuar - 31/08/2021
42
Të gjitha
Premtimet
12

Të përfunduara
13
Gjysmë
të përmbushura
10

Të Filluara
7

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë nxjerrur nga paraqitjet mediatike të kandidatëve për kryetar komunash gjatë fushatës zgjedhore.Monitorimi i realizueshmërisë së premtimeve ka filluar një vit pas marrjes së mandatit të kryetarit dhe do të vazhdoj deri në përfundim të mandatit.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë,apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"