Share

Premtimet

Ardian Gjini
  • Ardian Gjini (AAK)
  • Komuna - Gjakovë
  • Mandati - I parë
  • Përditësuar - 31/08/2021
78
Të gjitha
Premtimet
32

Të përfunduara
19
Gjysmë
të përmbushura
10

Të Filluara
17

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë nxjerrur nga paraqitjet mediatike të kandidatëve për kryetar komunash gjatë fushatës zgjedhore.Monitorimi i realizueshmërisë së premtimeve ka filluar një vit pas marrjes së mandatit të kryetarit dhe do të vazhdoj deri në përfundim të mandatit.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë,apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"