Share

Premtimet

Shpend Ahmeti
  • Shpend Ahmeti (PSD )
  • Komuna - Prishtinë
  • Mandati - I dytë
  • Përditësuar - 31/08/2021
81
Të gjitha
Premtimet
32

Të përfunduara
4
Gjysmë
të përmbushura
24

Të Filluara
21

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë nxjerrur nga paraqitjet mediatike të kandidatëve për kryetar komunash gjatë fushatës zgjedhore.Monitorimi i realizueshmërisë së premtimeve ka filluar një vit pas marrjes së mandatit të kryetarit dhe do të vazhdoj deri në përfundim të mandatit.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë,apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"