Share

Premtimet

Sokol Haliti
  • Sokol Haliti (LDK)
  • Komuna - Viti
  • Mandati - I dytë
  • Përditësuar - 31/12/2020
98
Të gjitha
Premtimet
45

Të përfunduara
21
Gjysmë
të përmbushura
13

Të Filluara
19

Nuk kanë filluar


"Premtimet e kryetarëve të komunave janë nxjerrur nga paraqitjet mediatike të kandidatëve për kryetar komunash gjatë fushatës zgjedhore.Monitorimi i realizueshmërisë së premtimeve ka filluar një vit pas marrjes së mandatit të kryetarit dhe do të vazhdoj deri në përfundim të mandatit.

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë,apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339"